Okvijranje Informa

Poslovalnica Črnuče

Stare Črnuče 3a
Ljubljana - Črnuče

tel./fax. 01 561 30 62
gsm. 040 888 770
e-mail: informa@okvirjanje.si

Informa zemljevid

Kako do nas

 

Naša poslovalnica se nahaja v neposredni bližini avtobusne postaje "Rogovilc" LPP št. 6. Brezplačno parkirišče je dostopno iz ulice Stare Črnuče.
Delovni čas:

Ponedeljek, sreda:
od 9.00-18.00h

Torek, četrtek, petek:
od 9.00-16.00h

sobota, nedelja zaprto

V času praznikov , od 29.4 do 3.5. 2024 bo poslovalnica zaprta.

V primeru obiska poslovalnice izven delovnega časa, za sestanek pokličite na 040888770

Ljudje radi gledamo lepe stvari, saj se dobro počutimo, če nas obkrožajo. Umetnost bi morala biti del našega vsakdana in trudimo se, da je ljudem čim bližje.

Andreja Saša Orel

Lastnica Okvirjanja slik Informa sem od leta 1999 in pravkar obhajamo Štiriindvajseto obletnico v poslu, ki sem ga prevzela od prejšnjih lastnikov. Ti so se namreč upokojili, še pred tem pa so me naučili osnov obrti. Po poklicu aranžerska tehnica in nesojena umetnostna zgodovinarka sem v okvirjanje zašla po naključju, k delu pa so kmalu priskočili tudi drugi družinski člani.

Ljubljansko podjetje smo  iz skromnih začetkov pripeljali do lastne poslovalnice v Črnučah.

Ljudje radi gledamo lepe stvari, saj se dobro počutimo, če nas obkrožajo. Umetnost bi morala biti del našega vsakdana in trudimo se, da je ljudem čim bližje. Za poslovni del našega poslanstva pa skrbimo s tem, da ljudem dajemo možnost izbire s čim večjim naborom okvirjev, da jim predstavljamo novosti v oblikovanju in cenovno približamo umetnost vsakemu kupcu.